Rejuvi-training: til jouw behandeling naar een hoger niveau

Rejuvi trainingen

Wanneer je zoekt naar een geschikt product om in je praktijk te gebruiken, kom je voor een grote keuze te staan: welke producten ga je gebruiken? Er zijn veel verschillende beschikbare producten die allemaal een ander doel en een andere werking hebben. Rejuvi biedt trainingen aan om jou als praktijkeigenaar bekend en vertrouwd te maken met de Rejuvi-behandelingen en -producten. Met deze producten kun je jouw cliënten maximaal bijstaan bij het verlichten van acne, bij huidverbetering en bij anti-aging. De hooggeconcentreerde ingrediënten maken dat Rejuvi-producten de succesformule kunnen worden achter jouw praktijk.

Zoveel producten, zoveel keuze

Wanneer je in de huidtherapie of schoonheidsindustrie werkzaam bent, weet je hoeveel verschillende producten er worden aangeboden. Ieder product belooft iets anders, ieder product heeft een net andere werking. Wanneer je een praktijk hebt, is de keuze voor de juiste producten heel moeilijk. Koop je alleen iets voor jezelf, dan kun je toch besluiten dat het product niet helemaal bij je past en iets anders gebruiken. Wanneer je het product voor je cliënten gebruikt, wil je natuurlijk dat het helemaal in orde is. Alleen zo kun je jouw cliënten maximaal helpen!

Een unieke combinatie

Rejuvi richt zich op drie pijlers: acne, huidverbetering en anti-aging. Het gebruik van Rejuvi producten tijdens jouw behandelingen kan de zorg voor je cliënten naar een hoger niveau tillen. Rejuvi-producten zijn namelijk gemaakt vanuit kennis van dermatologie, moderne biochemie, herbalogie (kruidenleer) en traditionele Oriëntaalse schoonheidsgeheimen. Daarin is Rejuvi uniek. Minstens zo belangrijk als het gebruiken van de juiste producten, is om ze ook op een goede manier te kunnen toepassen. Hiervoor is het nuttig om meer te weten over de producten die je in de praktijk gebruikt. Daarom kun je ook bij Rejuvi een training te volgen.

Van basis tot expert

Rejuvi biedt trainingen aan om huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten te kunnen helpen bekend en vertrouwd te raken met de producten. Er zijn drie trainingen die je kunt volgen. Bij de basistraining raak je vertrouwd met de mogelijkheden van Rejuvi-producten. Vervolgens kun je de professional-training volgen om te leren hoe je de producten echt effectief kunt inzetten om cliënten van hun huidproblemen af te helpen, en bij de training tot expert word je een, je raadt het al, Rejuvi-expert. Een onderdeel van de training is dat je leert welke werkzame stoffen er in de producten zitten en wat hun functie is. Ook leer je onder andere het precieze gebruik van de producten en welk product past bij welk huidtype.

Je behandeling naar een hoger niveau

Door het gebruik van de producten van Rejuvi kun je jezelf goed onderscheiden van andere huidprofessionals. Rejuvi houdt nauw contact met partners die de producten gebruiken en/of trainingen hebben gevolgd. We vinden het belangrijk dat jij, en daarmee ook je cliënten, tevreden zijn met de producten. Geïnteresseerd in het volgen van een training of het aanbieden van Rejuvi aan je cliënten of heb je nog vragen? Kijk hier naar onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Share This Article: