Huidverbetering

Huidverbetering is een van de drie pijlers van Rejuvi. Huidverbetering gaat een stap verder dan huidverzorging. Rejuvi heeft ruim 30 jaar ervaring in het verbeteren van de huid- en haarconditie. Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, rosacea, littekens grove poriën, extreme droogte; het zijn allemaal problemen waarvoor Rejuvi oplossingen biedt. Door het gebruik van o.a. zoethoutextract, beta-glucan, alfa-liponzuur, vitaminecomplexen, ginseng, gamma linoleenzuur worden er snel mooie resultaten bereikt.

Effectief en professioneel

Er wordt een combinatie gemaakt van de Lightening Treatment, Fruit Complex en Whitening Formula om een synergetisch effect te verkrijgen. Het resultaat is een verbetering van de huidtint, pigmentatieproblemen en donkere kringen onder de ogen. Dit is een van de meest effectieve en professionele behandelingen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Het is geen blekende behandeling.

Waarom is deze behandeling zo succesvol?

De aanmaak van melanine wordt vertraagd doordat de tyrosinaseactiviteit verminderd is.
Door o.a. een speciaal tarwekiemextract, alpha arbutin en kojic acid wordt het ontstaan van melanine veranderd; er wordt de lichtere kleur pigment pheomelanine gevormd. De ‘d’ Clearing Gel is de oplossing bij kleinere pigmentvlekken.

Geïnteresseerd in Rejuvi's unieke aanpak van huidproblemen? Vul dan het contactformulier in.

Share This Article:

Huidproblemen