'Door Rejuvi ben ik eindelijk van mijn hyperpigmentatie af'

hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is de verzamelnaam voor huidbeschadiging door de zon, littekens van puistjes en pigmentvlekken. Deze huidbeschadigingen zijn haast onvermijdelijk, maar waar het kan, wil je natuurlijk wel werken aan je huidverbetering. Gelukkig zijn er genoeg opties zodat zelfs huidverjonging tot de mogelijkheden behoort.

Zonschade

Hoewel Anita (42) er jarenlang van genoot om lange zomers in Spanje door te brengen, weet ze inmiddels wel beter. De jarenlange blootstelling aan de zon heeft haar huid geen goed gedaan. “Ik geef eerlijk toe dat ik niet altijd de verstandigste was wanneer het op zonnebrandcrème smeren aankwam. Ik genoot volop van de zon, maar moest daar wel een hoge prijs voor betalen.” De huidbeschadiging die Anita door de zon opliep, oftewel de hyperpigmentatie, maakte haar onzeker en daarom stapte ze naar de schoonheidsspecialist.

Gevaarlijk?

Wist je dat 9 op de 10 mensen last heeft van pigmentvlekken? De donkere plekken in de huid van Anita zijn dus volkomen normaal. Gevaarlijk zijn pigmentvlekken niet, maar ze worden meestal wel als onprettig ervaren, zeker omdat ze vaak in het gezicht of decolleté verschijnen. Anita kwam met haar hyperpigmentatie terecht bij schoonheidsspecialist Debby. “Vroeger was hyperpigmentatie moeilijk te behandelen, maar tegenwoordig kunnen alle soorten pigmentatie worden aangepakt, dus ook die door langdurige blootstelling aan de zon.”

Hyperpigmentatie en Rejuvi

Huidverzorging is natuurlijk altijd een belangrijk onderdeel van een elastische huid, maar huidverbetering gaat nog een stap verder. Huidverbetering is een van de drie pijlers van Rejuvi en gaat dieper dan de standaard huidverzorging. Met ruim 30 jaar ervaring in het verbeteren van de huid- en haarconditie weten ze dus wel hoe ze de hyperpigmentatie van Anita moeten aanpakken. “Op de beschadigde huid van Anita gebruikte ik onder andere zoethoutextract en vitaminecomplexen, waarmee je snel goede resultaten bereikt.”

Aan de slag

Een combinatie van de Lightening Treatment, Fruit Complex en Whitening Formula van Rejuvi zorgde bij Anita uiteindelijk voor vermindering van de pigmentvlekken in haar gezicht. Wil je dus zelf aan de slag met hyperpigmentatie, dan is dit een ideale behandeling. Ben je geïnteresseerd in deze aanpak voor huidproblemen? Vul dan het contactformulier in voor alle mogelijkheden rondom deze behandeling.

Share This Article: