Anti-aging van Rejuvi: een aanwinst voor jouw praktijk

Huidveroudering

Iedereen krijgt te maken met huidveroudering. Toch is het iets wat veel mensen graag zo lang mogelijk willen uitstellen. Zolang het kan, zou je immers lijntjes, rimpels en plekjes op de huid het liefste nog niet willen zien. Anti-aging is een van de drie hoofdpijlers van de producten van Rejuvi. De speciale samenstelling van ingrediënten zorgt ervoor dat de huid zichzelf sneller kan herstellen, zodat je de lijntjes en rimpels zo lang mogelijk op afstand kunt houden.

Rimpels, lijntjes en pigment

Bij huidveroudering denken de meeste mensen vooral aan rimpels. Die horen erbij, want hoe ouder je wordt, hoe slapper de huid wordt. Dit komt door de verminderde aanmaak van collageen en elastine, twee eiwitten die zorgen voor stevigheid en soepelheid van de huid. Op den duur wordt je huid ook gevoeliger, raakt deze minder doorbloed en neemt het aantal vetcellen af, waardoor de huid zichzelf minder goed kan herstellen. Dit is ook de oorzaak van lijntjes en pigmentvlekken.

Hoe ontstaat huidveroudering?

Huidveroudering ontstaat natuurlijk, maar er zijn een aantal factoren die het proces versnellen. Een grote boosdoener op het gebied van huidveroudering is de zon. Van een lekker middagje zonnen, krijg je die bruine huid waar je iedere zomer weer naar verlangt. Maar de zon kan hierbij ook je huid beschadigen en huidveroudering versnellen. Het is daarom belangrijk om je zo vaak mogelijk in te smeren wanneer je huid in direct contact met zonlicht komt, ook in de winter! Andere factoren die bijdragen aan versnelde huidveroudering zijn erfelijkheid, roken, een gevoelige huid, verkeerde producten en medicatie.

Rejuvi: specialist in huidveroudering

Dat het een natuurlijk proces is, betekent alleen niet dat mensen graag met lijntjes, rimpels, pigmentvlekken of andere plekjes blijven zitten. De huid heeft een uitzonderlijk vermogen om zichzelf te kunnen herstellen. Naarmate je ouder wordt, gaat dit proces steeds minder goed werken. Door je huid met speciale producten een steuntje in de rug te geven, kan Rejuvi inspelen op dat zelfherstellende vermogen van de huid. Anti-aging is dan ook een van de drie pijlers van Rejuvi, naast acne en huidverbetering.

Een aanwinst voor je praktijk

Rejuvi biedt verschillende producten om huidveroudering mee te bestrijden. Een van de opties is het Rejuvi Anti-agingpakket. Deze bestaat uit drie crèmes: een nachtcrème, een serum voor onder de dagcrème en een dagcrème. Voor een correcte werking van huidverzorgingsproducten is het belangrijk dat het product past bij de huid en in de juiste huidlaag werkzaam is. Rejuvi-producten zijn zo ontwikkeld dat ze de huid zelf aan het werk zetten: de collageenaanmaak en doorbloeding wordt gestimuleerd zodat de huid zichzelf vervolgens kan herstellen. Dit zorgt ervoor dat de tekenen van huidveroudering langzaam afnemen en ook voorkomen wordt dat huidveroudering verergert. Rejuvi-producten kunnen zo een aanwinst zijn voor jouw praktijk. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Share This Article: