Opleidingen en trainingen

 

Je kunt Rejuvi-trainingen bij ons volgen. Het trainen van onze specialisten staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Er worden in beginsel drie trainingen gegeven waarvoor een certificaat behaald kan worden. Zo word je van een basisspecialist, via een professional, vanzelf een Rejuvi-expert.

Wil je nu alvast meer weten? Wij zijn actief op social media, brengen vier keer per maand een nieuwsbrief uit en delen altijd nieuwe tips en weetjes over onze producten. Productkennis, behandeltechnieken en ingrediënten, het komt allemaal aan bod!

Behandelen op een hoger niveau

Het herkennen van huidproblemen en de vele behandelmogelijkheden die Dr. Wade Cheng heeft ontwikkeld met huidtherapeut Marie Evertson, geven je als Rejuvi-specialist de mogelijkheid een probleem daadwerkelijk aan te pakken.

“Een beetje kennis kan gevaarlijk zijn, veel kennis geeft macht en is krachtig!”

Vooral in de huidverbetering is het heel belangrijk dat je weet wat de ingrediënten precies in de huid teweegbrengen. Je hebt een keuze uit vele actieve producten en het behandelen is afwisselender dan ooit daarvoor! Kennis over de ingrediënten en een goede kennis van de huid zijn dan ook onontbeerlijk. De opleidingen en trainingen van Rejuvi zijn erop gericht het vak naar een hoger niveau te tillen. Specialisten die zich meer en meer willen onderscheiden, zijn bij Rejuvi aan het juiste adres!

Wil je starten met Rejuvi?

Er zijn zoveel merken en zoveel huidtherapeuten en erkende schoonheidsspecialisten, waarschijnlijk ook bij jou in de buurt! Hoe onderscheid je jezelf van de anderen? Hoe kies je een merk dat bij je past? Wat wordt jouw plan van aanpak?

Lees hier onze blog over de meestgestelde vragen over Rejuvi

Rejuvi: Lage investering

Starten met Rejuvi vergt geen hoge investeringen. Bel gerust eens voor een vrijblijvend advies of gesprek! Wij komen graag bij je langs om je een introductie te geven!

Onderscheiden

Rejuvi biedt de mogelijkheid je te onderscheiden. Wij helpen je hierbij graag! Het Rejuvi Educational Program (REP) is een training van 3 dagen die je op je eigen tempo kan volgen.

Het team van Rejuvi en haar huidspecialisten is hecht en niet te groot. Zo houden wij een goed en persoonlijk contact met onze partners. Wij gaan voor een samenwerking voor langere tijd! Voor kwaliteit, geen kwantiteit!

Geïnteresseerd in Rejuvi? Neem dan contact met ons op.