Acne

Acne is een ontzettend vervelende aandoening waarbij een overschot aan talg onder de huid zorgt voor huidontstekingen, met vele rode, pijnlijke bultjes op de huid als gevolg. Deze huidaandoening is goed te behandelen met Rejuvi-producten. Acne is namelijk een van de drie pijlers waar Rejuvi-producten zich op focussen, naast huidverbetering en anti-aging. De professionele samenstelling van ingrediënten zorgt ervoor dat de producten samenwerken met de huid om acne op alle fronten aan te pakken.

Stap 1: reinigen (anti-bacterieel)

Rejuvi Laboratory heeft revolutionaire producten ontwikkelt voor de behandeling van acne. Deze Acne Treatments bevatten o.a. een complex van verschillende alpha-hydroxy acids (AHA’s) (verschillende molecuulgrootten), ureum peroxide en (plantaardig) salicylzuur, een beta-hydroxy acid (BHA). Hiermee wordt de propionibacterium acnes grondig aangepakt en wordt de aangedane huid optimaal gereinigd, inclusief de micro-comedonen.

Stap 2: hormonen aanpakken

Door een overvloedige productie van mannelijke hormonen wordt een teveel aan talg geproduceerd, welke de poriën kan verstoppen en zo acne veroorzaakt. Dankzij de geavanceerde behandelingen van Rejuvi wordt de overproductie van deze androgenen flink geremd. Dit kan dankzij een speciale combinatie van organische zuren, zink en vitaminen. De anti-androgene aanpak is het geheim van het succes van Rejuvi Acne Treatments. Deze meervoudige aanpak van Acne is veel krachtiger en effectiever dan menig andere Acne behandeling.

De Rejuvi Acne Gids

Ook voeding kan een rol spelen in het ontstaan van acne. Als Rejuvi specialist kun je desgewenst ook naar voedingsgewoonten kijken. Met behulp van de Rejuvi Acne Gids wordt besproken welke voedingsmiddelen acne kunnen ‘triggeren’. Er kan eventueel ook advies gegeven worden voor een keuze van voedingssupplementen.

Meer informatie over de acneproducten van Rejuvi, of wil je ze bestellen? Neem dan contact met ons op.

Share This Article: