De meestgestelde vragen over Rejuvi

shutterstock_475432408

Levert Rejuvi voldoende mogelijkheden qua behandelaanbod?

Met Rejuvi heb je een merk in huis waar je werkelijk alle kanten mee op kunt! Het brede assortiment voor huidverbetering biedt drie pijlers: acne, huidverbetering en anti-aging. Je bepaalt zelf met hoeveel pijlers je start! Naast de huidverbeterende behandelingen zijn er uiteraard ook veel mogelijkheden voor ontspannende behandelingen. Op ons (voor jou persoonlijke) digitale platform vind je de teksten van het behandel- en productaanbod. Stap voor stap wordt alles duidelijk aan je uitgelegd: de behandelingen, de werking en de ingrediënten.

Is het merk alleen in huidtherapiepraktijken, schoonheidsinstituten en salons te verkrijgen? Of ook via internet of grote ketens?

Rejuvi is uitsluitend via de huidtherapeut en de erkende schoonheidsspecialist te verkrijgen.

Heeft Rejuvi producten voor de mannenhuid?

Rejuvi is een neutraal merk qua uitstraling. Het logo en de verpakking spreekt zowel vrouwen als mannen aan. De werkstoffen die in dit merk gebruikt worden, passen ook perfect bij de mannenhuid. Ze bevatten namelijk veel hydratanten, anti-oxidanten en ontstekingsremmers, die de gevoelige- en gedehydrateerde huid (die bijvoorbeeld ontstaat door het scheren) verzorgen.

Kan ik het productenaanbod uitbreiden naar mijn persoonlijke wensen?

Rejuvi heeft alles wat een specialist zich kan wensen: huidverbetering, vele soorten en sterkten (chemische)peelingen, ontspanningsbehandelingen, een effectieve lichaamslijn met dito behandelingen, anti-agingproducten, een effectieve serie voor het haar (ook voor wimpers en wenkbrauwen), zon- en douche producten. Bovendien zijn alle producten van Rejuvi volledig dierproefvrij. Je kiest wat jij wilt en je bent niet verplicht de gehele lijn op te nemen.

Is het een gemak om Rejuvi producten te bestellen?

Jazeker, ben je eenmaal Rejuvi Partner, dan kun je met jouw persoonsgebonden code inloggen op ons online platform (binnenkort online). Hier vind je alles wat je nodig hebt over Rejuvi.

Share This Article: