4 tips om donkere kringen onder je ogen te verminderen

donkere-kringen

Wanneer je een poosje niet goed slaapt of veel stress hebt, is de kans groot dat je donkere kringen of wallen onder je ogen krijgt. Donkere kringen verminderen doe je niet slechts door beter of meer te slapen, maar er zijn ook een aantal handige producten en behandelingen op de markt die voor verbetering kunnen zorgen. In dit artikel geven we je slimme tips om die vervelende cirkels onder je ogen te lijf te gaan.

Donkere cirkels verminderen in een paar stappen

Het is goed om te weten dat deze verkleurde cirkels niet hetzelfde zijn als wallen. Bij wallen hangen er namelijk echt ‘zakjes’ onder je ogen. In dit artikel hebben we het over donkere kringen verminderen. Deze kleur wordt enerzijds bepaald door je genen en anderzijds heeft het ook te maken met een gebrek aan vocht onder je ogen. Wanneer je bijvoorbeeld slecht slaapt of simpelweg te weinig water binnenkrijgt, ontstaan deze gekleurde cirkels onder je ogen. De huid wordt door dit vochttekort dunner en hierdoor zijn de blauwe bloedvaatjes meer zichtbaar aan de oppervlakte.

Hoe kun je donkere kringen verminderen?

Er zijn verschillende manieren waarop je van je donkere kringen af kunt komen:

  • Drink voldoende. Wat het beste helpt tegen deze verkleurde cirkels onder je ogen is ten eerste natuurlijk genoeg water drinken. Als je te weinig vocht binnenkrijgt, dan zorgt dit sowieso voor snellere huidveroudering en dat is wel het laatste wat je wil. De eerste stap naar huidverjonging én donkere kringen verminderen is dus dat glas water standaard naast je computerscherm zetten of met die bidon onder je arm eropuit trekken.
  • Matig met alcohol. Ten tweede is het verstandig om het drinken van alcohol zoveel mogelijk te beperken, want daar droogt je huid sneller van uit. Beperk dat glas wijn dus vooral tot het weekend en neem doordeweeks een glas water of kopje thee.
  • Slaap voldoende. Hoewel wallen dus iets anders zijn dan gekleurde cirkels onder je ogen, is het ook voor het verminderen hiervan verstandig om voldoende te slapen. Op tijd je warme bed in helpt écht.

Donkere kringen verminderen met Rejuvi huidverzorging

Als je deze tips hebt toegepast in je levensstijl, kun je met de juiste huidverzorging ook nog een hoop doen om donkere kringen te verminderen. Soms is het aanpassen van je levensstijl namelijk simpelweg niet voldoende. Wanneer donkere kringen onder je ogen verminderen je doel is, kunnen de mogelijkheden van Rejuvi helpen deze te herstellen.

Voed je huid met vitamine A

Rejuvi heeft namelijk een unieke effectieve behandeling om huidproblemen als deze aan te pakken. Huidverbetering treedt op met een combinatie van Lightening Treatment, Fruit Complex en Whitening Formula om een synergetisch effect te verkrijgen. Een voorbeeld hiervan is de ‘a’ Night Gel, die je huid voedt met vitamine A en natuurlijke ingrediënten. Hiermee krijgt je huid een gezonde boost en worden donkere kringen onder je ogen verleden tijd. Zo krijg jij die heldere en wakkere oogopslag waarvan je altijd al hebt gedroomd!

Share This Article: