Alles over de succesvolle formule van Rejuvi!

Formule van Rejuvi

We weten allemaal dat huidproblemen vaak gepaard gaan met onzekerheden. Als huidspecialist zie jij daarom je cliënt het liefst zo snel mogelijk met een probleemloze huid weglopen. Maar om dit te kunnen realiseren, is er vaak tijd, kennis, energie en moeite nodig. Het kan een uitdaging zijn om echt effectieve producten te vinden. Wij willen je graag kennis laten maken met Rejuvi. Want waaróm is dit merk nou juist zo anders en zo effectief?

Ontstaan van Rejuvi

Rejuvi is ontwikkeld door drie mensen met elk een unieke inbreng. Biochemicus dr. Wade Cheng, toxicoloog dr. Arthur Furst en de Zweedse huidtherapeut Marie Evertson. Omdat er veel kennis vanuit verschillende vakgebieden wordt gecombineerd, kunnen er effectieve oplossingen bedacht worden voor huidproblemen. Zo worden technieken gebruikt uit de dermatologie, herbalogie (kruidenleer), moderne biochemie en traditionele Oriëntaalse schoonheidsgeheimen. Dat maakt dat Rejuvi ontwikkeld is met een unieke, multidisciplinaire aanpak. Ook zijn de drie hoofdpijlers van Rejuvi gericht op actuele ontwikkelingen in de huidverzorging namelijk acne, huidverbetering en anti-aging.

Het onderscheid

Door gebruik te maken van dermatologie, herbalogie, moderne biochemie en vele goed bewaarde schoonheidsgeheimen onderscheidt Rejuvi zich van andere huidverbeterende merken die aanwezig zijn op de huidige markt. Want niet eerder bracht iemand kennis van al deze componenten op zo’n unieke manier samen. Door deze combinatie kunnen huidproblemen grondiger en nauwkeuriger aangepakt worden. Ook ingrediënten die op hoger niveau werken worden steeds vaker toegevoegd. De eerste focus lag op bepaalde vitaminen die verbeteringen toebrengen.

Van A tot Z

Dat experiment met vitamines begon met de ontwikkeling van het product Rejuvi ‘a’ Night Gel. Dr. Cheng wilde een product maken dat de huid zou herstellen, waarbij vitamine A een hoofdrol heeft. Al snel bleek dat bij gebruik van het product onregelmatige cellen genormaliseerd werden. Aan de hand van deze resultaten, besloot hij op deze lijn voort te borduren. Vandaag de dag biedt Rejuvi brede range aan producten van A tot Z, met elk een eigen kracht en waardevolle bijdrage.

Samenwerking

Hoewel elke vitamine en de vele ingrediënten een individuele functie hebben, staan de producten nauw met elkaar in verband. Het is mogelijk, en zelfs vaak wenselijk, de middelen met elkaar én door elkaar te gebruiken. Als specialist ga je veelal eerst op zoek naar de oorzaak van het huidprobleem. Maar vaak is dit niet eenduidig. De huid is onrustig, vochtarm, geïrriteerd, verouderd, van alles tegelijk. Daarom zijn de producten in te zetten voor specifieke huidbehoeftes, maar ook als aanvulling op een bepaalde behandeling.

Persoonlijke verzorging

Bij Rejuvi geloven wij overigens dat er geen standaard aanpak is voor een huidprobleem. Elke huid is uniek en dat zou dan ook moeten gelden voor de verzorging. Daarom is er een zeer ruim aanbod aan producten opgebouwd. Op die manier kan ieder een behandeling en verzorging op maat krijgen en werken aan een mooiere huid. Ben je nieuwsgierig naar de producten? Neem gerust contact met ons op.

Share This Article: