Over REJUVI

Wanneer mensen met huidaandoeningen kampen, of al lang rondlopen met vervelende huidproblemen, dan hebben zij vaak al van alles geprobeerd. In sommige gevallen wenden zij zich tot medicatie om dan eindelijk eens een egale, mooie huid te krijgen. Helaas is het vaak moeilijk te ontdekken wat echt werkt. Het unieke in Amerika ontwikkelde huidverbeteringsmerk Rejuvi biedt passende oplossingen op het gebied van acne, huidverbetering en anti-aging. 

Uniek product tegen huidproblemen

Biochemicus dr. Wade Cheng is de oprichter van Rejuvi. Dit merk is gericht op drie pijlers: acne, huidverbetering en anti-aging. Het vindt zijn oorsprong in de dermatologie, moderne biochemie, herbalogie (kruidenleer) en traditionele Oosterse schoonheidsgeheimen. Door al deze invloeden te combineren en op de drie pijlers in te zetten, werd Rejuvi al snel een uniek product. Want niet eerder bracht iemand kennis van al deze componenten op deze manier samen.

Veel effect

Al gauw raakten ook toxicoloog dr. Arthur Furst en de Zweedse huidtherapeut Marie Evertson betrokken bij de ontwikkeling van het merk. Evertson ontdekte dat de werkzame stoffen en nuttige ingrediënten in de producten veel effect hadden bij de cliënten die ze behandelde, en ze vermoedde dat nog veel meer huidaandoeningen konden worden verholpen. Wanneer ze een cliënt ontving met een specifieke aandoening, ging zij in overleg met dr. Cheng. In zijn laboratorium in San Francisco konden de experts aan de slag gaan met het ontwikkelen van een middel dat Evertson kon gebruiken.

Van A tot Z

Een voorbeeld van zo'n product is de ‘a’ Night Gel. Deze gel voedt de huid met vitamine A, wat onder andere onregelmatige cellen normaliseert en helpt om huidkanker te voorkomen. De effectiviteit en werkzaamheid van deze tevens huidverjongende gel bleek al gauw. Op dat mooie product wilde dr. Cheng voortborduren. Want als er een gel met vitamine A gemaakt kon worden, dan kon dat ook met andere vitamines en waardevolle, natuurlijke ingrediënten. Inmiddels zijn er, letterlijk, van A tot Z Rejuvi-producten ontwikkeld met ieder hun unieke formule en eigen 'kracht'.

Samenwerking

Niet alleen schuilt er synergie van de achtergronden in de producten zelf, ook kunnen de producten elkáár versterken. Wanneer iemand met een huidaandoening of klacht kampt, is het allereerst belangrijk te ontdekken waar dat door komt en wat er nodig is om de huid weer in balans te brengen. Wanneer dat duidelijk is, kan de specialist met een bepaalde combinatie van Rejuvi-producten heel gericht behandelen op precies de zaken die een huid nodig heeft of mist.

Zo lang mogelijk genieten

Vandaag de dag is het niet veel anders dan in die begindagen waarin Evertson een belangrijke rol speelde. Doordat de makers van Rejuvi zeer openstaan voor input en feedback, zijn ze producten blijven samenstellen en ontwikkelen zodat voor alle huidtypen iets te vinden is. Daarmee is Rejuvi met recht een uniek huidverbeteringsmerk. Rejuvi werkt samen met de huid, zodat iedereen zo lang mogelijk kan genieten van een mooi, gezond en stralend uiterlijk.

Geïnteresseerd in de producten van Rejuvi? Vul hieronder het contactformulier in.

producten2