Rejuvi werkt samen met de huid

Rejuvi

Als je met een huidaandoening kampt, of al langer rondloopt met vervelende klachten, dan heb je mogelijk al veel geprobeerd. In sommige gevallen wend je je tot medicatie om nu eindelijk eens echt een egale, mooie huid te verkrijgen. Maar helaas is het vaak moeilijk te ontdekken wat nu echt werkt. Wat is de oorzaak en even belangrijk: wat kun je eraan doen?

Uniek product

Dat vroeg dr. Wade Cheng zich ook af, zo'n dertig jaar geleden. Cheng is biochemicus en de oprichter van het huidverbeteringsmerk Rejuvi. Vanuit zijn achtergrond is hij erg geïnteresseerd in traditionele Oosterse schoonheidsgeheimen, moderne biochemie, herbalogie (kruidenleer) en dermatologie. Door al deze invloeden te combineren, werd Rejuvi al snel een uniek product. Want niet eerder bracht iemand kennis van al deze componenten op deze manier samen.

Veel effect

Al gauw raakten ook dr. Arthur Furst (toxicoloog) en de Zweedse huidtherapeut Marie Evertson betrokken bij de ontwikkeling van het merk. Evertson ontdekte dat de werkzame stoffen en nuttige ingrediënten in de producten veel effect hadden bij de cliënten die ze behandelde, en ze vermoedde dat nog veel meer huidaandoeningen konden worden verholpen. Wanneer ze een cliënt ontving met een specifieke aandoening, ging zij in overleg met dr. Cheng. In zijn laboratorium in San Francisco konden de experts aan de slag gaan met het ontwikkelen van een middel dat Evertson kon gebruiken.

Van A tot Z

Een voorbeeld van zo'n product is de A Night Gel. Deze gel voedt de huid met vitamine A, wat onder andere onregelmatige cellen normaliseert en helpt om huidkanker te voorkomen. De effectiviteit en werkzaamheid van deze tevens huidverjongende gel bleek al gauw. Op dat mooie product wilde dr. Cheng voortborduren. Want als er een gel met vitamine A gemaakt kon worden, dan kon dat ook met de andere vitamines. En inmiddels zijn er, letterlijk, van A tot Z Rejuvi-producten ontwikkeld met ieder hun unieke formule en eigen 'kracht'.

Samenwerking

Niet alleen schuilt er synergie, samenwerking van de verschillende achtergronden in de producten zelf, ook kunnen de verschillende producten elkáár versterken. Wanneer je met een huidaandoening- of klacht kampt, is het allereerst erg belangrijk te ontdekken waar dat door komt en wat er nodig is om de huid weer in balans te brengen. Een huidspecialist kan je daarbij helpen. Wanneer je dat weet, kan door een bepaalde combinatie van Rejuvi-producten heel gericht behandeld worden op precies de zaken die jouw huid nodig heeft of mist.

Zo lang mogelijk genieten

Vandaag de dag is het niet veel anders dan in die begindagen waarin Evertson een belangrijke rol speelde. Doordat de makers van Rejuvi zeer openstaan voor input en feedback, zijn ze producten blijven samenstellen en ontwikkelen zodat voor alle huidtypen iets te vinden is. Daarmee is Rejuvi een uniek huidverbeteringsmerk. Rejuvi werkt samen met de huid, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van een mooi, gezond en stralend uiterlijk.

Share This Article: