'Verbeter jouw huid met een Rejuvi fruitzuurpeeling'

fruitzuurpeeling

Hoe ziet jouw huid eruit? Oogt het oppervlak zacht, fris en strak of zijn er onzuiverheden waar je graag iets aan zou doen? Misschien zijn de eerste tekenen van huidveroudering bij jou al zichtbaar in de vorm van fijne lijntjes rond de mond of ogen en is je huid dof en verslapt. Om een mooie huid te krijgen, dien je goed voor de huid te zorgen. Een belangrijk onderdeel van goede huidzorg, zijn peelings.

Goede huidverzorging

Een fruitzuurpeeling is een ideale behandeling om de huid op te frissen. Goede huidverzorging bestaat uit een aantal stappen: reinigen, exfoliëren, verzorgen en beschermen. Wanneer de huid goed gereinigd is, kun je middels een fruitzuurpeeling de huid exfoliëren. Dat wil zeggen dat de beschadigde, dode huidlagen van het gezicht verwijderd worden. Ook pak je het talgvet op het gezicht aan en geef je je huid een intensieve behandeling. Bovendien bevordert een fruitzuurpeeling de vernieuwing van de opperhuid.

Exfoliëren

Het exfoliëren van de huid is een belangrijke stap, ook al wordt deze vaak overgeslagen. Je kunt het vergelijken met het verven van een houten oppervlak. Natuurlijk is het belangrijk om eerst het gebied dat je gaat verven schoon te maken. Maar als je de bovenste, oude laag niet afschuurt, zal de verf toch niet mooi gaan pakken. Op dezelfde manier kunnen je mooie verzorgingsproducten pas echt tot hun recht komen op een geëxfolieerde huid: pas dan dringen de werkstoffen diep tot de huid door.

Peelings van Rejuvi

Nu zijn scrubs bij veel mensen een veelgebruikt product om de huid mee te exfoliëren. Bij deze middelen is de kans echter erg groot dat de huid te ruw behandeld wordt en zodoende beschadigd. Omdat er in peelings geen korreltjes zijn toegevoegd, kun je daarmee de huid ook niet schaden. Rejuvi heeft twee fruitzuurpeelings ontwikkeld, geschikt voor verschillende doeleinden. De producten zijn veilige peelings die je thuis in je huidverzorgingsregime kunt opnemen om de huid optimaal te verzorgen: de Skin Care Formula en de Exfoliating mask.

Skin Formula

De Skin Care Formula is een fruitzuurpeeling geschikt voor alle huidtypen. Op zachte wijze worden dode huidcellen en vuil verwijderd. Ook bevordert deze peeling het celmetabolisme in de huid. Andere voordelen:
– poriën verkleinen
– ouderdomsvlekken verminderen
– huid wordt minder acnegevoelig

Ontspan met een masker

De Exfoliating Mask kan specifiek worden ingezet wanneer je last hebt van een vette huid, acné of huidveroudering. Het verschil met de formule is de consistentie van het product. Het masker breng je in een dunne laag aan op het gezicht en laat je gedurende een minuut of tien intrekken. Gebruik deze tijd om even heerlijk te ontspannen, en spoel vervolgens af met ruim water. Ook kun je dit masker inzetten om onzuiverheden op borst en rug aan te pakken!

Waar moet je op letten?

Een fruitzuurpeeling is een bijzonder effectieve en belangrijke stap bij huidverzorging. Aangezien je werkt met zuren, is er wel een aantal zaken waarop je moet letten.
– Gebruik een peeling hooguit vier á zes keer achter elkaar met tussenpozen van twee weken. Zo krijgt de huid voldoende tijd om te herstellen.
– Reinig de huid goed alvorens de peeling aan te brengen en wees extra voorzichtig met de huid rondom de ogen.
– Laat een peeling niet te lang op de huid zitten. Doorgaans is maximaal tien minuten nodig om de optimale werking te bereiken.

Share This Article: